ENERGIE COACHING

Ben jij er klaar mee om geplaagd te worden door vermoeidheid, stress of lichamelijke klachten en wil jij meer ontspanning in je leven en zorgeloos kunnen genieten?

Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je meer energie en rust zou hebben en de dingen zou kunnen doen die jou gelukkig maken.

coach1

 

Energie Coaching helpt je hierbij!

Herken jij je in een van de volgende situaties?

  • Je wilt fit en energierijk zijn, maar je hebt moeite om jezelf een halt toe te roepen. Je gaat maar door en door, wil het iedereen naar de zin maken en raakt oververmoeid. Je hebt geen energie meer en krijgt allerlei lichamelijke klachten.
  • Je hebt alles wat je hartje begeerd, maar toch knaagt er iets en het lukt je niet om gelukkig te zijn. Je denkt ‘wat zeur ik nou, ik heb een huis, partner, kind en hond…en toch…
  • Je hebt behoefte aan ontspanning en rust, maar je slaapt slecht, je kunt moeilijk in slaap komen en ligt regelmatig te piekeren. ’s Ochtends ben je niet vooruit te branden. Je worstelt je de dag door en je hebt niet de energie om de dingen te doen die je zou moeten of willen doen.
  • Je wilt gewoon een leuk mens zijn, maar je voelt je voortdurend moe en bent snel geïrriteerd of boos. Daardoor reageer je anders naar mensen om je heen dan je zou willen.
  • Je wilt graag meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd zijn, maar je bent alsmaar aan het twijfelen en kunt geen of moeilijk een beslissing nemen. Je bent bang om te falen of fouten te maken en daardoor heb je de neiging om zaken vooruit te schuiven of te ontlopen.
  • Je wilt graag alle ballen hoog houden en legt hierbij de lat voor jezelf erg hoog. Je voelt je schuldig als het niet lukt aan je eigen hoge eisen te voldoen. Deze schuldgevoelens vreten aan je en kosten veel energie.

coach3

Geloof me, ik weet als geen ander hoe je je voelt en hoe het is als je weinig energie hebt en niet lekker in je vel zit. En ik ben er klaar voor om je te helpen!

In de afgelopen jaren heb ik intensief gestudeerd op methoden en technieken om het mentale en fysieke energiepeil te verhogen.

Ik merkte hoe hoog de nood is en dat er veel mensen worstelen met energiegebrek, problemen en lichamelijke klachten en daardoor niet lekker in hun vel zitten.

Inmiddels weet ik uit eigen ervaring en na een gedegen opleiding dat dit niet langer nodig is.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…..

  • Je zorgeloos zou kunnen genieten, verlost van lichamelijke en emotionele klachten en meer rust en ruimte in je hoofd zou hebben.
  • Je veilig en zelfverzekerd zou voelen en op een goede manier kunt omgaan met veranderingen en onbekende of onvoorspelbare zaken, waardoor je zelfvertrouwen groeit.
  • Je je energiek en fit zou voelen en al die dingen kunt doen die jou gelukkig maken. Dat je de discipline en wilskracht zou hebben om zelfs die dingen te doen, waar je eigenlijk geen zin in hebt.
  • Je voor jezelf opkomt, je grenzen kunt bewaken en nee durft te zeggen. Je gaat uit van eigen kracht en wat jij wilt en je laat je niet langer leiden door de mening of oordeel van een ander.

Door middel van Energie Coaching kun je dat bereiken. Maak nu een afspraak!

Wat kun je verwachten?

Energie Coaching is een gezamenlijk traject, waarin we in alle rust jouw situatie gaan verkennen. Welke zaken voor jou belangrijk zijn en welke gevoelens daarbij een rol spelen.

Als dit duidelijk en helder is, gaan we kijken hoe jij verder wilt.

Wat je doel is, hoe jij je wilt voelen en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

Als oplossingsgerichte coach ga ik voor resultaat en zal de focus altijd liggen op kansen en mogelijkheden.

Combinatie met een energiebehandeling

Om de coachgesprekken extra kracht bij te zetten, worden ze  gecombineerd met een energiebehandeling.

Naast dat deze behandeling je fysieke energiepeil omhoog brengt en lichamelijke klachten doet afnemen, werkt het ook door op emotioneel- en bewustzijnsniveau.

Door verhoging van je bewustzijn krijg   je nieuwe inzichten, die het door jou gewenste resultaat kunnen versnellen en positief kunnen beïnvloeden.

Reacties

‘ Graag wil ik je bedanken Monique voor alle mooie gesprekken en behandelingen, je steun en inzichten. Ik heb het idee dat ik een heel andere kijk heb gekregen op alles wat me overkomt, wie ik ontmoet en dat het mij vertrouwen geeft in moeilijke situaties. Steeds vaker zie ik de samenhang en verbinding van alles wat er gebeurt en de mensen om me heen. Daar ben ik je heel dankbaar voor!’  Evelien

Monique is een warme vrouw, haar inzet is erg betrokken. De combinatie van energiebehandelingen met spiegelen en terugkoppelen heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Ik heb veel bereikt en op dit moment kan ik verder.’  Sara

Monique is een zeer professionele en betrokken coach, die erg goed luistert en op maat coacht. Ik voelde mij als snel op mijn gemak. Monique heeft mij geleerd door te pakken en daadwerkelijk stappen te zetten. Ik ben actie gaan ondernemen in de richting waar mijn hart naar uit gaat! Hierdoor ervaar ik ontspanning en heb veel meer energie gekregen.’  

Investering in jezelf

Als je ‘ja’ zegt tegen Energie Coaching, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je waard! 

Energie Coachgesprek per uur € 55,00*
Energie(stoel)behandeling per halfuur € 27,50*
Coachgesprek in combinatie met energiebehandeling, 1,5 uur € 82,50*

Telefonisch consult

Het is mogelijk om aanvullend op de coachgesprekken telefonische begeleiding of advies te ontvangen. Het eerste kwartier wordt niet in rekening gebracht. Daarna geldt een tarief van  € 15,00* per kwartier.

*De bedragen zijn exclusief 21 % BTW.

Coachsessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn veel werkgevers bereid om mee te betalen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun werknemers.

Waar vindt de Energie Coaching plaats?

Laan van Echternach 15, Alphen NB.

Coaching via Skype is mogelijk, hiervoor geldt hetzelfde tarief.

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, vanwege de gereserveerde tijd. 

Wil jij je leven gaan leiden vanuit eigen kracht?

images (21)