OVER MONIQUE

IMG_1363

Monique geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom ben ik gestart met EnergieRijk?                 
  • Wat maakt mij anders dan andere coaches?
  • Wat is mijn achtergrond qua opleiding en werkervaring?

Waarom ben ik gestart met EnergieRijk?

Uit eigen ervaring heb ik aan den lijve ondervonden, hoe het is om weinig of geen energie te hebben en spanning en stress te ervaren.

Ziekte, verlies, conflicten, verdriet en machteloosheid zijn ook mijn deur niet voorbij gegaan. Ik ken het gevoel van vermoeidheid, tegen dingen opzien, je onzeker voelen en je nergens toe kunnen zetten.

In de afgelopen jaren heb ik intensief gestudeerd op methoden en technieken om het fysieke en mentale energiepeil te verhogen. Ik maakte kennis met Reiki, Munay-ki en energetische therapie eenvoudige en makkelijke technieken om de energie te verhogen. Technieken die door de jaren heen meer dan succesvol zijn gebleken, maar veelal vergeten zijn.

Ik merkte hoe hoog de nood is en dat vele mensen worstelen met problemen, angsten en energiegebrek en daardoor niet lekker in hun vel zitten.

Inmiddels weet ik uit eigen ervaring en een gedegen opleiding dat dit niet langer nodig is.

over1

Met de juiste kennis en technieken kan iedereen die de verantwoordelijkheid over zijn leven neemt, zijn of haar leven vanuit eigen kracht gaan leiden.

Ik geniet ervan om mensen te leren hoe zij spanning, angsten en stress kunnen overwinnen. Hoe ze hun doelen kunnen realiseren en zo succes, ontspanning en geluk kunnen bereiken.

Mijn enthousiasme heeft er toe geleid dat ik gestart ben met EnergieRijk.

 

Wat maakt mij anders dan andere coaches?

Ik heb een passie voor energie-ontwikkeling en geluk en dat voel je als je met mij samenwerkt!

Naast gesprekken maak ik gebruik van eeuwenoude technieken en methodes die de energie verhogen, zodat mensen hun angsten en problemen kunnen overwinnen en hun talent optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten. Ze ervaren meer zingeving, ontspanning en rust. Dit heeft onherroepelijk een positieve invloed op mensen in hun omgeving, waardoor zij zich weer meer verbonden voelen met elkaar.

Door de herontdekking en toepassing van deze vergeten eeuwenoude technieken leer ik mensen hun leven niet langer vanuit weerstand en angst maar vanuit kracht en liefde te leiden.

over2

 

Wat is mijn achtergrond qua opleiding en werkervaring?

Ik heb een verzekeringstechnische achtergrond en een ruime werkervaring van 35 jaar in de zakelijke dienstverlening, waarbij ik ruim 10 jaar als leidinggevende heb gewerkt. (Interpolis/Achmea).

Door mijn klantgedrevenheid en het centraal stellen van de mens, kan ik me goed verplaatsen en inleven in anderen.

Vanwege mijn interesse in het welzijn, denken en doen van de mens, heb ik diverse opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops gevolgd.

Waaronder de HBO Counselling en Coaching, met als specialisatie het oplossingsgericht coachen, waarin ik ben afgestudeerd. Deze 4-jarige hbo opleiding heb ik gevolgd bij de Academie voor Counselling en Coaching.

Daarnaast ben ik gediplomeerd NLP coach en gecertificeerd energetisch therapeut. Naast de Reiki opleiding heb ik vele cursussen en workshops gevolgd op het gebied van energiewerk en intuïtieve ontwikkeling.

Een mens is nooit uitgeleerd, daarom blijf ik mezelf voortdurend bijscholen, om op die manier op de hoogte te blijven van veranderingen en nieuwe inzichten in mijn vakgebied. Om mijn blik scherp te houden, omdat ik mijn eigen blinde vlekken niet kan zien, maak ik regelmatig gebruik van coaching en intervisie!

over3