Workshop: ‘DE ENERGIE VAN LIEFDESKRACHT’

Wil jij je hart openen en de energie van je hart ontdekken?

In deze workshop ga je contact maken met je eigen liefdeskracht!

Harten-Energie

De kracht van de onvoorwaardelijke liefde bevindt zich in ons hart. Dat is ook de plek waar dingen veranderen. Echte veranderingen gaan nooit via ons hoofd maar altijd via ons hart! Ons hart is de plek waar de oplossingen liggen voor onze problemen en de antwoorden op onze vragen.

workshop2

De oplossing voor een ontspannen, energiek en gelukkig leven, kunnen we niet met ons verstand bedenken. Als dit het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal gelukkig en ontspannen zijn, want denken kunnen we heel goed!

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je verlost zou zijn van stress, spanning en onrust en dat jij je leven zou leiden vanuit je hart.

In deze workshop maak je kennis met eeuwenoude levenslessen en hulpmiddelen. Een eenvoudige techniek die ons helpt onszelf te genezen en te ondersteunen bij de veranderingen in ons leven.

Door het toepassen van deze techniek krijg je meer energie, waardoor dingen makkelijker gaan. Je gaat bijvoorbeeld anders naar problemen kijken, waardoor deze ook een andere uitwerking op je hebben. Je bewustzijn wordt verhoogd en je krijgt meer rust en ontspanning.

dromen kracht

Door verhoging van je energie kom je volledig in je kracht te staan.

Wil jij de energie van je hart laten spreken? Meld je dan nu aan voor deze workshop!

Wanneer:
Nieuwe data volgt.
Tijdstip:
Volgt
Locatie:
Omgeving Breda.

Investering in jezelf

Voor deze inspirerende en energieke workshop betaal je een vergoeding van € 35,00*.

*Bedrag is inclusief 21% BTW en twee consumpties.

Zakelijke tarieven op aanvraag.

workshop4