Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke groei en ontwikkeling en meer energie en ontspanning in zijn leven wil is er een passend aanbod.

Energie coaching

Wil jij meer rust, ontspanning, plezier en geluk in je leven?

Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je voldoende energie zou hebben. Hoe je de dingen zou kunnen doen die je graag wilt doen en hoe je zorgeloos zou kunnen genieten.

Lees meer over Energie coaching

Loopbaan coaching

Ben jij op zoek naar jouw droombaan?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om werk te doen wat je het allerliefste doet en waar je energie van krijgt. Hoe zou het zijn om niet harder maar slimmer te werken, waardoor je energie overhoudt voor andere belangrijke zaken in je leven.

Lees meer over Loopbaan coaching

Life coaching

Niet alleen situaties in je leven kunnen veranderen ook jijzelf verandert. Al is het alleen maar doordat je ieder jaar een jaartje ouder wordt. Deze veranderingen vragen om aandacht en een nieuwe frisse blik, zodat je lekker in je vel blijft zitten.

Lees meer over Life coaching

Online cursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven!

Natuurlijk weten we wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te bewegen en slapen, niet te roken en gezond te eten Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en energierijk leven. Je kunt je toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger opleggen waar het vandaan komt en hoe je het kunt veranderen. De oplossing voor een ontspannen leven kunnen we niet met ons verstand bedenken……..lees hier meer

Bio energetische therapie

Bio energetische therapie is een effectieve manier om hardnekkige pijn, problemen en angsten te overwinnen en geeft je meer zelfvertrouwen.

Lees hier meer over Bio energetische therapie

Energiebehandeling

Door dingen die we meemaken in ons leven veroorzaken we energieblokkades in ons lichaam. Als gevolg van spanning of verdriet of omdat we ons zorgen maken, stroomt de energie niet goed meer door ons lichaam. Zo kunnen er emotionele- of lichamelijke klachten en vermoeidheid ontstaan.   

Lees hier meer over een energiebehandeling

Lezing/kennissessie voor een ontspannen en energierijk leven

Natuurlijk weet je wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te slapen en te bewegen, niet te roken en gezond te eten. Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en vitaal leven. Je kunt je desondanks toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger op leggen waar dit nu vandaan komt.

Lees hier meer over de lezing/kennissessie voor een ontspannen leven

Workshop ‘De Energie van Liefdeskracht’

Ben jij benieuwd hoe je je energie kunt verhogen, waardoor dingen makkelijker gaan en je anders met problemen omgaat?

In deze workshop maak je kennis met de kracht van de onvoorwaardelijke liefde, die zich in ons hart bevindt.

Lees meer over de workshop ‘De Energie van Liefdeskracht’

Workshop ‘Kennismaken met je innerlijk kind’

De meeste mensen zijn hun innerlijk kind vergeten, omdat we geleerd hebben om groot en volwassen te zijn. In deze workshop ontdek je en ervaar je je eigen innerlijk kind.

Lees hier meer over de workshop ‘Kennismaken met je innerlijk kind’

Cursus ‘De Energie van Innerlijke kracht’

Wil jij je energie blijvend verhogen, waardoor jouw leven positief zal veranderen?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij je leven vanuit eigen kracht, vol zelfvertrouwen en zonder stress en spanning zou kunnen leiden.

Lees meer over de cursus ‘ De Energie van Innerlijke kracht’

Gratis inspiratie voor meer ontspanning en energie

Ben jij er nog niet aan toe om te investeren in jezelf maar kun je wel hulp gebruiken. Meld je dan aan voor de inspiratiebrief.

Dit kun je doen door je voornaam en e-mailadres in te vullen in het inschrijf vak rechtsboven op deze pagina.