Ontdek hoe je meer energie kunt krijgen en zo meer plezier en levensvreugde kunt creëren

Als je de regie neemt over jouw leven en de stap zet om je te laten helpen door EnergieRijk, dan lees je op deze pagina welke resultaten je kunt verwachten van mijn begeleiding. Wat mijn visie en persoonlijke aanpak is en wat mij anders maakt dan andere coaches.

EnergieRijk kan je helpen het volgende te bereiken:

Je hebt meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.

Je weet wat je wilt en je hebt vertrouwen om de dingen te doen die je graag wilt doen.

Je staat stevig in je schoenen en je komt voor jezelf op.

Je kunt veel makkelijker ontspannen en ervaart meer geluk en plezier in je leven.

cursus1

Mijn visie

Volg je hart! Je hart volgen en je talenten en kwaliteiten gebruiken is misschien wel de beste manier om echt gelukkig te worden en volledig jezelf te zijn.

Coaching is een geweldige manier om je te helpen meer rust en energie in je leven te brengen, zodat je jouw passie en kwaliteiten optimaal kunt benutten. EnergieRijk helpt je graag hierbij.

Eerlijkheid en authenticiteit zijn belangrijk.

pinokkio

Door eerlijk te kijken naar jezelf en gewoon jezelf te zijn bereik je vaak het meest en dit hou je doorgaans ook het langst vol! Ik help je duidelijk te krijgen wie je bent, door je zelfkennis te vergroten en je te helpen ontdekken wat je écht wilt.

Mijn aanpak

Jouw eigenheid staat centraal. Als je met mij samenwerkt, draait het om jou en om jouw geluk en welzijn. Het gaat om wat jij wilt bereiken, op een manier die voor jou het beste is en in jouw tempo.

Ik daag je uit om naar jezelf te kijken. Ik houd je een spiegel voor en stel soms pittige vragen.

coach2

De coaching is laagdrempelig en inspirerend. In een veilige en fijne omgeving sta ik je bij en geef ik je inzichten, technieken en hulpmiddelen, die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten en je doelen te bereiken.

Als oplossingsgerichte coach ga ik voor resultaat.
Waarbij de focus ligt op kansen en mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat er voor ieder probleem een kant en klare oplossing is, maar wel dat wij er altijd het beste van kunnen maken. En wat dan het beste is bepaal je natuurlijk zelf!

Wat maakt mij uniek?

Het is mijn passie om mensen meer energie te geven en te helpen in hun kracht te komen. Ik help je te ontdekken hoeveel sterker je bent dan je misschien zelf denkt en leer je hoe je deze kracht kunt gaan inzetten.

Meer geluk door meer energie. Ik weet als geen ander hoeveel leuker en makkelijker het leven is als je voldoende energie hebt. Naast het voeren van individuele gesprekken gecombineerd met energetische therapie geef ik ook workshops en lezingen. Ik leer je hoe je je energie kunt verhogen en maak gebruik van technieken hoe je bijvoorbeeld onrust, angst en onzekerheid kunt overwinnen. Door verhoging van je energie ga je meer ontspanning en rust in je leven ervaren.

Eerst geloven en dan zien in plaats van eerst zien en dan geloven. Ik geloof erin dat je veel in je leven kunt bereiken als je er zelf in gelooft. Dat kan soms best lastig zijn omdat je met je verstand niet altijd kunt bedenken hoe je het gewenste doel kunt bereiken. Ik help je te kunnen vertrouwen en geloven zodat jij gaat zien waar jij naar verlangt en van droomt!

Je hebt nu een idee gekregen wat je kunt verwachten als je met mij samenwerkt en van mijn visie en aanpak.

Lees hier verder over de verschillende vormen van dienstverlening