ENERGIEBEHANDELING

Wil jij verlost worden van vermoeidheid, lichamelijke klachten, pijn, onrust of stress en kun je wel wat extra energie gebruiken?

Laat je dan nu behandelen door EnergieRijk.

Wat is Reiki?

reiki

Reiki betekent levensenergie. Het is een eenvoudige maar krachtige ontspanningsmethode afkomstig uit Japan en werd in 1984 in Nederland geïntroduceerd.

Hoe meer ik ontspan hoe meer ik bereik

Door dingen die we meemaken in ons leven veroorzaken we relax1energieblokkades in ons lichaam. Als gevolg van spanning of verdriet of omdat we ons zorgen maken, stroomt de energie niet goed door ons lichaam. Zo kunnen er emotionele- of lichamelijke klachten en vermoeidheid ontstaan.   

Een Reiki-energiebehandeling zorgt ervoor dat de blokkades worden opgeheven, zodat de energie weer goed gaat stromen. Hierdoor ontspant je lichaam en geest en kunnen lichamelijke- en emotionele klachten verminderen of zelfs verdwijnen en je gaat de weg vooruit weer helderder zien.

Hoe werkt Reiki?

De energie wordt doorgegeven via de handen. Daar knap je van op, je wordt er rustiger van, lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen en je krijgt meer inzicht en overzicht.

Kortom, je zit lekkerder in je vel en je hebt zin om eruit te halen, wat erin zit.

shutterstock_49991272

Ik ben niet degene die jou beter maakt maar ik fungeer als doorgeefluik. Jij als ontvanger van de energie verricht het werk. Door de energie toe te laten treed je zelf genezend vermogen in werking. Lichaam en geest krijgen weer voeding om zichzelf in balans te brengen. Doordat je weer lekker in je vel gaat zitten voel je je mentaal ook beter. Hierdoor treedt er een positieve verandering op. Niet alleen in jezelf maar bij alles wat je doet. En dit heeft weer een positieve uitwerking op je hele omgeving.

Werkt Reiki altijd?

behandeling5

Je hoeft niet in Reiki te geloven. Dieren en planten geloven ook niet en toch heeft Reiki ook op hen een positieve uitwerking.

Wat wel belangrijk is dat je het wilt. Dat je jezelf openstelt en dat je de energie toelaat.

Reiki is misschien wel nooit verklaarbaar of tastbaar te maken en is daarmee vergelijkbaar met liefde. Iedereen die met liefde in contact is gekomen, snapt wel waar het over gaat.

Verantwoordelijkheid nemen in plaats van schuldgevoel

Je moet zelf willen herstellen. Er zijn mensen die altijd ziek zijn en die vaak onbewust of uit onmacht ervoor kiezen de ziekte in stand te houden, om op die manier aandacht of datgene wat ze nodig hebben te krijgen.

Dit gebeurt altijd op een onbewust niveau. Er is namelijk niemand die er bewust voor kiest om ziek te worden of om bijvoorbeeld een nekhernia te krijgen.

Ben je daarentegen bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en gezondheid, dan is de grootste stap al gezet en zal herstel of verbetering snel volgen.

Door verantwoordelijkheid te nemen, neem je de regie om te veranderen en om je goed te voelen!

Hoelang duurt het totdat er verbetering optreedt?

Energieblokkades die in de loop der jaren zijn ontstaan of bijvoorbeeld chronische aandoeningen, zijn niet met een of twee behandelingen verholpen.

De ervaring is dat na de eerste behandeling vaak wel verlichting optreedt. Dit moedigt aan om door te gaan. Het kan gebeuren dat daarna de klachten eerst verergeren voordat er verbetering optreedt. Laat je hierdoor niet ontmoedigen. De toenemende klachten kunnen betekenen dat er ‘rommel wordt geruimd’ om de energie in je lichaam weer in balans te brengen. Dit is een veel voorkomend patroon van herstel.

Door de geleidelijke en zachte straling die wordt toegepast zal ook een geleidelijk en rustig herstel plaatsvinden.

handen-hart

Je hebt eerst een andere vorm van geneeswijze nodig

Een toename van de klachten na een behandeling kan ook betekenen dat er eerst iets anders moet gebeuren voordat je verder met Reiki behandeld kunt worden.

Als je bijvoorbeeld een blindedarm hebt die nodig verwijderd moet worden, zal een Reikibehandeling de buikpijn verergeren. Hierdoor wordt het signaal dat het lichaam geeft versterkt en wordt duidelijk gemaakt dat je een arts nodig hebt. Reiki helpt je in dit geval dus sneller naar een arts toe te gaan. Na een eventuele operatie kan Reiki helpen het herstel te bespoedigen. Reiki is dus altijd een aanvulling op de reguliere geneeswijzen.

bubbles

Energie is niet te sturen

Het kan zijn dat het lijkt dat de behandeling geen effect heeft. Dit kan komen doordat je voor een andere kwaal komt, dan waar de energie zijn uitwerking op heeft.

Bijvoorbeeld je komt vanwege een pijnlijke schouder. Na verloop van tijd blijkt het met de schouder nog steeds niet vooruit te gaan, maar ondertussen is wel een depressie aan het verdwijnen.

We zouden soms wel willen, maar energie is niet te sturen.

Energie zoekt altijd zijn eigen weg. De energie gaat daar naartoe waar die het hardst nodig is, omdat dat de plaats is van de grootste onbalans.

Wil jij je energie weer laten stromen?

Een Reiki energiebehandeling geeft een lekker gevoel, alsof je zit te genieten van de zon.

behandeling10

Wanneer je open staat voor het laten doorstromen van energie kan dat tot genezing of acceptatie leiden. Er treedt altijd een bepaalde verbetering op. Vaak leiden de energiebehandelingen tot een grotere bewustwording en verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten.

Investering in jezelf

Stoelbehandeling, 0,5 uur € 49,50
Lichaamsbehandeling, 1 uur (liggend) € 99,00

Draag makkelijk zittende kleding, er wordt door de kleding heen gewerkt.

Waar vindt de energiebehandeling plaats?

Laan van Echternach 15, 5131 CB Alphen (NB)

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, vanwege de gereserveerde tijd.

WIL JIJ LEKKER IN JE VEL ZITTEN EN JE ENERGIE WEER LATEN STROMEN?

behandeling11