ENERGIE COACHING

Ben jij er klaar mee om geplaagd te worden door vermoeidheid, stress of lichamelijke klachten en wil jij meer ontspanning in je leven en zorgeloos kunnen genieten?

Stel je voor hoe je leven eruit zou zien als je meer energie en rust zou hebben en de dingen zou kunnen doen die jou gelukkig maken.

coach1

Energie coaching helpt je hierbij!

Herken jij je in een van de volgende situaties?

  • Je wilt fit en energierijk zijn, maar je hebt moeite om jezelf een halt toe te roepen. Je gaat maar door en door, wil het iedereen naar de zin maken en raakt oververmoeid. Je hebt geen energie meer en krijgt allerlei lichamelijke klachten.
  • Je hebt alles wat je hartje begeerd, maar toch knaagt er iets en het lukt je niet om tevreden en gelukkig te zijn. Je voelt je schuldig hierover en denkt: ‘Wat zeur ik nou, ik heb een huis, baan, partner, kind en hond en toch……..’
  • Je hebt behoefte aan ontspanning en rust, maar je slaapt slecht, je kunt moeilijk in slaap komen en ligt regelmatig te piekeren. ’s Ochtends ben je niet vooruit te branden. Je worstelt je door de dag heen en je hebt niet de energie om de dingen te doen die je zou moeten of willen doen.
  • Je wilt gewoon een leuk mens zijn, maar je voelt je voortdurend moe en bent snel geïrriteerd of boos. Je hebt je emoties niet onder controle, waardoor je anders reageert naar mensen om je heen dan je zou willen.
  • Je wilt graag meer zelfvertrouwen en zelfverzekerd zijn, maar je bent alsmaar aan het twijfelen en kunt geen of moeilijk een beslissing nemen. Je bent bang om te falen en fouten te maken en daardoor heb je de neiging om zaken vooruit te schuiven of te ontlopen.
  • Je wilt graag de controle houden en alle ballen in de lucht. Je bent perfectionistisch  en legt de lat voor jezelf erg hoog. Je voelt je schuldig als het niet lukt aan je eigen hoge eisen of aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Je gaat hierbij regelmatig over je eigen grenzen heen en raakt uitgeput.

coach3

Als geen ander weet ik hoe het is als je weinig energie hebt en niet lekker in je vel zit. In de afgelopen jaren heb ik intensief gestudeerd op methoden en technieken om het mentale en lichamelijke energieniveau te verhogen.

Ik merkte hoe hoog de nood is en dat er veel mensen worstelen met energiegebrek, problemen, stress en lichamelijke klachten en daardoor niet lekker in hun vel zitten.

Inmiddels weet ik uit eigen ervaring en na een gedegen opleiding dat dit niet langer nodig is.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als…..

  • Je zorgeloos zou kunnen genieten, verlost van lichamelijke en emotionele pijn en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam zou hebben.
  • Je veilig en zelfverzekerd zou voelen en op een ontspannen manier kunt omgaan met veranderingen en onzekerheden, waardoor je zelfvertrouwen groeit.
  • Je je energiek en fit zou voelen en al die dingen kunt doen die jou gelukkig maken. Dat je de discipline en wilskracht zou hebben om zelfs die dingen te doen, waar je eigenlijk geen zin in hebt of tegenop ziet.
  • Je voor jezelf opkomt, je grenzen kunt bewaken en ‘nee’ durft te zeggen. Waarbij je uitgaat van jouw kracht en wat jij wilt. En waarbij je Je niet langer meer laat leiden door de mening of oordeel van een ander.

Door middel van Energie coaching kun je dit bereiken. Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Wat kun je verwachten?

In alle rust gaan we jouw situatie verkennen. Welke zaken voor jou belangrijk zijn en welke gevoelens daarbij een rol spelen.

Als dat duidelijk en helder is, gaan we kijken hoe je verder wilt.

Wat je doel is, hoe jij je wilt voelen en wat er voor nodig is om dat te bereiken.

Als oplossingsgericht coach ga ik voor resultaat en zal de focus altijd liggen op kansen en mogelijkheden.

Combinatie met een energiebehandeling

Om de coachgesprekken extra kracht bij te zetten, worden ze  gecombineerd met een energiebehandeling.

Deze energiebehandeling brengt je energiepeil omhoog en lichamelijke klachten kunnen afnemen of verdwijnen. Het heeft een positieve uitwerking op je emoties en je bewustzijn wordt verhoogd. Hierdoor ben je in staat om op een andere manier naar zaken te kijken. Je krijgt nieuwe inzichten die je leven positief beïnvloeden. 

Reacties

‘Graag wil ik je bedanken Monique voor alle mooie gesprekken en behandelingen, je steun en inzichten. Ik heb het idee dat ik een heel andere kijk heb gekregen op alles wat me overkomt, wie ik ontmoet en dat het mij vertrouwen geeft in moeilijke situaties. Steeds vaker zie ik de samenhang en verbinding van alles wat er gebeurt en de mensen om me heen. Daar ben ik je heel dankbaar voor!’  Corine

Monique is een warme vrouw, haar inzet is erg betrokken. De combinatie van energiebehandelingen met spiegelen en terugkoppelen heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Ik heb veel bereikt en op dit moment kan ik verder.’  Sara

Monique is een zeer professionele en betrokken coach, die erg goed luistert en op maat coacht. Ik voelde mij als snel op mijn gemak. Monique heeft mij geleerd door te pakken en daadwerkelijk stappen te zetten. Ik ben actie gaan ondernemen in de richting waar mijn hart naar uit gaat! Hierdoor ervaar ik ontspanning en heb veel meer energie gekregen.’  Dirk

‘Monique is een inspirerende coach die mij onmiddellijk wist te raken. De klik was er meteen. Met de inzichten die zij aanreikt kun je gelijk aan de slag. Als je op zoek bent naar iemand die zowel op menselijk als spiritueel niveau diepgang heeft & geeft, dan ben je bij Monique aan het goede adres.’  Jacqueline

Heb vele coaches gehad maar kan nu echt zeggen dat wat ik geleerd heb ook daadwerkelijk kan uitvoeren.’  Marjolein

‘Ik voelde me vertrouwd bij Monique en durfde alles met haar te bespreken. Ze voelde mij haarfijn aan en durfde me ook op mijn plek te zetten. De spiegel die werd voorgehouden bij bepaalde praktijkvoorbeelden, hebben mij geleerd op een andere manier naar zaken te kijken. Vooral naar mezelf. Ik heb handvatten gekregen om met meer vertrouwen in het leven te staan.’  Inge

Voelde mij tijdens het coachtraject erg gehoord en serieus genomen. Het heeft ertoe geleid dat ik mijn zelfvertrouwen weer gevonden heb en de bewustwording dat ik uiteindelijk altijd zelf de regie heb over mijzelf.’ Myriam

Investering in jezelf

Als je ‘ja’ zegt tegen Energie Coaching, zeg je ‘ja’ tegen jezelf. En dat verdien je! 

Coachgesprek in combinatie met een energiebehandeling, 1 uur € 99,00

Online coaching is mogelijk, hiervoor geldt hetzelfde tarief.

Telefonisch consult

Het is ook mogelijk om telefonisch begeleiding en advies te ontvangen. Het tarief hiervoor bedraagt € 49,50 per halfuur.

Coachsessies worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn veel werkgevers bereid om mee te betalen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun werknemers.

Waar vindt de Energie coaching plaats?

Laan van Echternach 15, 5131 CB Alphen (NB)

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, in verband met de gereserveerde tijd. 

Wil jij lekker in je vel zitten en je leven gaan leiden vanuit eigen kracht?

Klik hier voor het maken van een afspraak voor Energie coaching

Klik hier voor het maken van een afspraak voor Energie Coaching 
 
images (21)