Lezing: ‘Hoe krijg je blijvend meer ontspanning, rust en energie in je (werk)leven?’

Voor een ontspannen en energierijk leven!

Loopt jouw hoofd regelmatig over? Weet jij zo nu en dan niet waar je moet beginnen? Lig je te piekeren in je bed over wat je de volgende dag allemaal nog moet doen, wat voor werk er nog op jou ligt te wachten en wat je zeker niet moet vergeten? Sta je soms al moe op en vraag je jezelf af hoe je de dag door moet komen? Heb je weinig energie of regelmatig last van lichamelijke klachten of kwaaltjes?  Maak je je zorgen over de toekomst of het verliezen van je baan? Slaap je slecht of onrustig? Ben je als je moe bent snel geïrriteerd en reageer je dat dan af op anderen? Kun je jezelf, als je gespannen of moe bent moeilijk concentreren of toe dingen zetten?

behandeling2 Laat jezelf in deze lezing inspireren hoe je blijvend meer rust en energie in je (werk)leven krijgt

Natuurlijk weet je wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te slapen en te bewegen, niet te roken en gezond te eten. Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en vitaal leven. Je kunt je desondanks toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger op leggen waar dit nu vandaan komt.

De oplossing voor een ontspannen, energiek en gelukkig leven, kunnen wij niet met ons verstand bedenken

Als dat het geval zou zijn, zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn, want denken kunnen we doorgaans heel goed!

Ben jij nieuwsgierig hoe je blijvend meer rust, ontspanning en energie in je leven en werk krijgt, kom dan naar deze lezing.

Monique als spreker

Monique is een expert op het gebied van het opbouwen van energie. Tijdens de lezingen deelt ze haar specialisme en geeft inzichten en handvatten voor een ontspannen, energierijk en gelukkig leven. Handvatten die je in je dagelijkse leven en werk kunt toepassen en die direct resultaat opleveren.

Monique staat bekend om het feit dat ze haar grote kennis en expertise duidelijk en met veel enthousiasme en energie weet over te brengen.

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een bijeenkomst, teamdag of event, die deelnemers écht iets oplevert?

Neem dan contact op via de contactpagina op deze website of stuur een bericht naar info@energierijkcoaching.nl

Monique vindt het leuk om voor groepen te staan en mensen te inspireren hoe zij meer rust, ontspanning en energie in hun leven kunnen krijgen. Dus vraag haar gerust als spreker.

Enkele reacties van deelnemers

‘Een leuke, interessante en inspirerende lezing! De lezing gaf mij een hernieuwde bewustwording. Ook al was niet alles nieuw, het is een goede les voor mij om vaker bewust te zijn hoe ik zelf stress creëer of onnodig lang in stand houdt.’ 

‘Monique inspireert enorm en is echt. Ze brengt een duidelijke boodschap en neemt je in alle rust mee in de inzichten waardoor het direct vertrouwd voelt. Hierdoor kreeg ik net dat diepere inzicht.’ 

‘De lezing is vooral geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken. Die in contact willen komen met zichzelf en het vermogen willen ontwikkelen om niet de ander maar zichzelf te veranderen en op deze manier meer rust en ontspanning in hun leven krijgen.’ 

‘Een waardevolle lezing met veel herkenbare voorbeelden en praktische tips. Ik vind deze lezing een cadeau voor iedereen.’

‘Monique is betrokken en kan haar kennis goed overbrengen, ze vertelt duidelijk en rustig. Er zaten voor mij wel wat eyeopeners tussen. Mooie inzichten waarmee ik aan de slag kan.’ 

‘Een lezing die voor iedereen zinvol is. Naast theorie geeft Monique veel ervaring. Top! De lezing is basiskennis voor geluk. Dit zou iedereen moeten weten en ervaren!.” 

behandeling10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *