LIFE COACHING

Life Coaching is voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Ze willen levensgeluk en zelf de regie over hun leven houden.lifecoach

  • Je hebt een aantal succesvolle veranderingen in je leven aangebracht, maar je bent bang dat je deze niet kunt vasthouden of zult terugvallen.
  • Je wilt graag grip op je leven en welzijn houden, maar er zijn veranderingen of tegenslagen in je leven waar je moeite mee hebt en waarbij het niet lukt het geleerde toe te passen.
  • Je wilt graag het beste uit jezelf halen en hebt behoefte om zo nu en dan even te sparren en de balans op te maken. Samen met je coach te kijken wat er goed gaat en wat je nog wil veranderen of verbeteren.

Laat mij je helpen door een luisterend oor te bieden en je zo nu en dan weer even de spiegel voor te houden. 
lifecoach2

Wat kun je verwachten?

We maken gemiddeld een keer per kwartaal samen de balans op en kijken naar de volgende zaken:

  • Wat is er goed gegaan, waar ben je tevreden over en wil je behouden en wat zou je nog willen veranderen of verbeteren? Samen kijken we wat daarvoor nodig is.
  • Is er voldoende balans tussen werk en privé?
  • Hoe ga je om met tegenslagen?
  • Hoe is het gesteld met je energieniveau?

Om de batterij mentaal en fysiek op te laden wordt het gesprek gecombineerd met een energiebehandeling.

Het is vandaag de dag meer regel dan uitzondering om gebruik te maken van de diensten van een Lifecoach. Door een aantal keren per jaar de balans op te maken, houd je grip op je leven en welzijn.

Wil jij in jezelf blijven investeren en een evenwichtig leven creëren meld je dan nu aan voor Life Coaching. Ik help en begeleid je graag.

Investering in jezelf

Als je ‘ja’ zegt tegen Life Coaching, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je waard!

Lifecoaching inclusief een energiebehandeling, 1 uur € 99,00

Telefonisch consult

Het is ook mogelijk om via een telefonische sessie begeleiding en advies te ontvangen. Het tarief hiervoor bedraagt € 49,50 per halfuur.

Coachsessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn veel werkgevers bereid om mee te betalen aan het welzijn en de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun werknemers.

Waar vindt de Life Coaching plaats?

Laan van Echternach 15, Alphen NB

Online coaching is mogelijk, hiervoor geldt hetzelfde tarief.

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, vanwege de gereserveerde tijd. 

Wil jij lekker in je vel blijven zitten?