LIFE COACHING

Life coaching is voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Ze willen levensgeluk en zelf de regie over hun leven houden.lifecoach

  • Je hebt een aantal succesvolle veranderingen in je leven aangebracht, maar je bent bang dat je deze niet kunt vasthouden of zult terugvallen.
  • Je wilt graag grip op je leven en welzijn houden, maar er zijn veranderingen of tegenslagen in je leven waar je moeite mee hebt en welke stress en spanning geven. Je hebt het gevoel terug bij af te zijn en het lukt je niet meer het geleerde toe te passen.
  • Je wilt graag het beste uit jezelf halen en hebt behoefte om zo nu en dan even te sparren en de balans op te maken. Samen met je coach te kijken wat er goed gaat en wat je nog wil veranderen of verbeteren.

Laat mij je helpen door een luisterend oor te bieden en je zo nu en dan weer even de spiegel voor te houden. 
lifecoach2

Wat kun je verwachten?

We maken gemiddeld één keer in de 2 á 3 maanden samen de balans op en kijken naar de volgende zaken:

  • Wat is er goed gegaan, waar ben je tevreden over en wil je graag behouden? Wat zou je nog willen veranderen of verbeteren? Samen kijken we wat daarvoor nodig is.
  • Is er voldoende balans tussen werk en privé?
  • Hoe ga je om met tegenslagen?
  • Hoe is het gesteld met je energieniveau?

Om de batterij mentaal en fysiek op te laden wordt het gesprek gecombineerd worden met een energiebehandeling.

Het is vandaag de dag meer regel dan uitzondering om gebruik te maken van de diensten van een Lifecoach. Door een aantal keren per jaar de balans op te maken, houd je grip op je leven en welzijn. Het is een manier om goed voor jezelf te zorgen. Vergelijk het met een terugkerend bezoek aan een kapper of schoonheidsspecialist.

Wil jij in jezelf blijven investeren en een evenwichtig leven creëren meld je dan nu aan voor Life coaching. Ik help en begeleid je graag.

Reacties

‘Je kunt bij Monique alles op tafel leggen. Tijdens de gesprekken kom ik iedere keer weer tot nieuwe inzichten.’  Janine

‘Hey Monique, ik zie uit naar mijn volgende coachgesprek. Ik voel mij gesteund in mijn ontwikkeling door jouw spiegelende feedback en ben verwonderd dat ik iedere 3 maanden weer tot nieuwe inzichten kom. Daarnaast helpen de energiebehandelingen mij om dichter bij mezelf te blijven. Dankjewel!’ Corine

‘Hey Monique, ik ben blij met jou als mijn persoonlijke coach. Tot de volgende energierijke ontmoeting!’ Caroline

‘Alles wat je van een coach kunt wensen. Monique is een warme vrouw. De helderheid en het me voorhouden van een spiegel hebben mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven.’ Trudy

Ik heb geleerd om dingen los te laten, om ‘nee’ te zeggen en blij met mezelf te zijn.’ Meike

‘Erg fijne en nuttige gesprekken. De belangrijkste bijdrage van de coaching is het spiegelen, omgaan met moeilijke situaties, de scherpe kantjes van mijn gevoeligheid afhalen en vertrouwen op mijn eigen kracht.’ Ingrid

Investering in jezelf

Als je ‘ja’ zegt tegen Life coaching, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je waard!

Life coaching inclusief een energiebehandeling, 1 uur € 99,00

Online coaching is mogelijk, hiervoor geldt hetzelfde tarief.

Telefonisch consult

Het is ook mogelijk om telefonisch begeleiding en advies te ontvangen. Het tarief hiervoor bedraagt € 49,50 per halfuur.

Coachsessies worden doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn veel werkgevers bereid om mee te betalen aan het welzijn en de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun werknemers.

Waar vindt de Life coaching plaats?

Laan van Echternach 15, 5131 CB Alphen (NB)

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, in verband met de gereserveerde tijd. 

Wil jij lekker in je vel blijven zitten?