LOOPBAAN COACHING

Wil jij een einde maken aan de energievretende twijfel over je werk, zodat jij op zoek kunt gaan naar jouw droombaan?

Herken jij je in een van de volgende situaties?

 • Het werk wat je doet kost je steeds meer energie, het daagt je niet meer uit en je hebt er regelmatig genoeg van. Je wilt graag werk doen dat je plezier en energie geeft maar je onderneemt geen stappen omdat verandering spannend is en stress kan geven.
 • Je bent goed in je werk maar je huidige baan is het gewoon niet. Je hebt weinig voldoening in je werk en je mist de passie. Je weet dat je meer te bieden hebt dan er bij deze baan uitkomt. Je weet dat je meer kunt, maar wat dat dan precies is en hoe je daar achter komt, daar kun je wel wat extra hulp bij gebruiken.
 • Er komt een eind aan je baan en nu wil je de juiste keuze maken voor werk dat echt past bij wie je bent.  Je wilt zelf keuzes maken waar je achter staat en ontdekken wat jouw passie en sterke kanten zijn, je vraagt je alleen af hoe je zoiets aanpakt.
 • Je zit gevangen in je huidige baan en blijft zitten waar je zit, omdat je niet duidelijk hebt wat voor werk je het allerliefste wilt. Er moet tenslotte brood op de plank komen. Je bent vastbesloten om je ideale baan te vinden. Wellicht heb je hierin al pogingen ondernomen, maar merk je dat het jezelf niet lukt.
 • Je hebt behoefte aan hulp en begeleiding om te weten te komen wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken. Te ontdekken wat jouw passie en drijfveren zijn en hoe jij je ideale werk kunt vinden waar je energie van krijgt en jezelf in kunt ontwikkelen. 

Als je doet wat je hart je ingeeft, kun je alles bereiken!realiseren droombaan

Ik begrijp wat je doormaakt. Mijn passie is om je te helpen jouw ideale baan te vinden en waar te maken. Ik weet als geen ander dat niets je zoveel plezier en energie kan geven dan op zoek te gaan naar je ideale werk. Werk dat je voldoening geeft en waar je blij van wordt. Werk waar je hart sneller van gaat kloppen!

Aanpak

Ik kan jou helpen bij het ontdekken van het werk dat past bij wie je bent en dat je leven verandert. Je doel in het leven draait niet alleen maar om het werk dat je doet. Het gaat om wie je bent, wat voor mens je bent en of je besluit de best mogelijke versie van jezelf te zijn.

Je ideale werk creëren begint met het ontdekken wie jijzelf bent en wat je kunt en wilt.

Hoe wil jij dat je leven er vanaf nu gaat uitzien?

Als jij je droom terugsnoeit tot de helft van je werkelijke droom, dan is de kans groot dat je ook maar met de helft van je enthousiasme en energie ernaar gaat zoeken.

Het is dus zaak uit te zoeken wat je droombaan is en vervolgens op zoek te gaan naar die hele droom, met heel je hart.

Het vinden van je droombaan is niet makkelijk. Het doet een beroep op je karakter, je vastberadenheid en je uithoudingsvermogen, maar die zitten allemaal in je. Ik help en begeleid je graag in je zoektocht naar jouw ideale baan.

Zou het niet heerlijk zijn als je het werk zou doen:

 • Waar je energie van krijgt en blij van wordt.
 • Werk waar je plezier in hebt en je uitdaagt het beste uit jezelf te halen.
 • Werk waardoor je zelfvertrouwen en enthousiasme groeit.
 • Werk wat je het liefste doet, waar je trots op bent en goed mee kan verdienen.
 • Werk waarin je volledig jezelf kunt zijn en waarin je het beste tot je recht komt.
 • Werk dat je voldoening geeft en zorgt voor een juiste balans tussen werk en prive.

Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te stappen?

loopbaancoaching

Heb je genoeg van je eeuwige getwijfel en gepieker over je loopbaan en wil je gaan voor het ideale werk dat je leven verandert? Meld je dan nu aan voor loopbaan coaching. Ik help je graag en kijk uit om met je aan de slag te gaan!

‘Een zeer professionele en deskundige loopbaancoach. Terugkijkend was de belangrijkste bijdrage van de coaching het spiegelen van mijn blindevlek. Niet leuk maar wel de start van alle veranderingen. Mijn doelen zijn bereikt, ik ben meer in balans, heb meer energie en heb zicht op mijn vervolg loopbaan. Ik ben erg tevreden’  Margot

Investering in jezelf

Als je ‘ja’ zegt tegen Loopbaan Coaching, zeg je ‘ja’ tegen jezelf. En dat verdien je!

Loopbaan coaching per uur € 99,00

Investeringen die je doet omtrent je loopbaan zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Ook zijn veel werkgevers bereid om mee te betalen aan de ontwikkeling van hun werknemers.

Waar vindt de Loopbaan Coaching plaats?

Laan van Echternach 15, Alphen NB.

Online coaching is mogelijk, hiervoor geldt hetzelfde tarief.

De kleine lettertjes

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht, vanwege de gereserveerde tijd. 

Wil jij je leven en loopbaan gaan leiden vanuit eigen kracht?