Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven!

Heb je weinig energie? Voel je je moe, uitgeput en futloos? Deze cursus helpt je om innerlijke rust te ontwikkelen en je energie te verhogen.

Voor een ontspannen en energierijk leven!

Loopt jouw hoofd regelmatig over en vind je het moeilijk om balans te vinden tussen werk en privé? Herken jij je in een van de volgende situaties? Je ligt te piekeren in bed over wat je de volgende dag allemaal nog moet doen en hoeveel werk er nog op je ligt te wachten. Je staat soms al moe op en vraagt jezelf af hoe je de dag moet doorkomen. Je hebt weinig energie of regelmatig last van lichamelijke klachten of kwaaltjes. Je slaapt slecht of onrustig. Je voelt je onzeker en maakt je zorgen over toekomstige veranderingen. Je bent als je moe bent snel geïrriteerd en reageert dat dan af op anderen. Je kunt jezelf als je gespannen of moe bent moeilijk concentreren of toe dingen zetten.

Laat je door deze online cursus inspireren hoe je blijvend meer rust en energie in je (werk)leven krijgt

Natuurlijk weten we wel dat het belangrijk is om gezond te leven, voldoende te slapen en te bewegen, niet te roken en gezond te eten. Een gezonde leefwijze is echter niet alléén de oplossing voor een ontspannen en energierijk leven. Je kunt je desondanks toch moe blijven voelen en er niet precies de vinger opleggen waar het vandaan komt of hoe je het kunt veranderen.

De oplossing voor een ontspannen en energierijk leven, kunnen wij niet met ons verstand bedenken

Als dat het geval zou zijn zouden we namelijk allemaal ontspannen en gelukkig zijn. Want denken kunnen we doorgaans heel goed!

In deze cursus laat ik je zien hoe je de balans herstelt, innerlijke rust ontwikkelt en snel meer ontspanning en energie ervaart. Zodat je je energiek voelt en weer positieve stappen vooruit kunt zetten.

Hoe zou het zijn als …

 • je voldoende energie hebt en je niet meer laat leegzuigen door je omgeving?
 • je ervaart hoe het is om écht te leven in plaats van te ‘overleven’?
 • jezelf in balans kunt brengen als je uit evenwicht bent?
 • je zelf weer je leven in de hand hebt en niet langer geleefd wordt door anderen?
 • je angst voor kritiek overwint en bij jezelf blijft?
 • je reageert vanuit rust in plaats van jezelf te verliezen in je emoties?
 • je relatie met jezelf en anderen verbetert?
 • je weer bij je gevoel kunt komen en stopt met piekeren?
 • je leven leeft in vrijheid, niet langer gevangen in pijn en verdriet?

Wat deelnemers zeggen

Eva: ‘Een online cursus die voor iedereen zinvol is. De cursus is basiskennis voor geluk. Dit zou iedereen moeten weten en ervaren!’

Lydia: ‘Helder en duidelijk geschreven, géén warrig taalgebruik. Monique neemt je op een geweldige manier mee door deze cursus. Mijn leven is na het volgen van de cursus een stuk lichter geworden. Veel dank!’

Marrit: ‘Een leerzame en inspirerende cursus. Doorspekt met prachtige plaatjes en teksten, precies zoals we Monique kennen!’

Saskia: ‘Ik heb de cursus inmiddels twee keer doorlopen en heb minder stress en voel mij beter. De inzichten in mijzelf vind ik zo nu en dan wel confronterend, maar helpen mij wel.’

Maria: ‘Ik ben heel blij met deze online cursus. Een belangrijk inzicht wat ik heb mogen leren is dat ik in het hier en nu mag leven, onrustige gevoelens toe mag laten, ze mag voelen en dat ze weer verdwijnen en ruimte en rust geven. Ook heb ik mogen leren, dat ik een ander niet kan veranderen en hoe ik zelf met dingen om kan gaan. Al met al hele mooie wijze dingen, die mij echt een beter gevoel geven. Ik voel mij sterker en heb meer energie.’

Eric: ‘Door de vlotte manier waarop de cursus geschreven is, kon ik regelmatig niet stoppen met lezen. Het is een feest van herkenning met daarbij vele nieuwe inzichten. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen waardoor ik meer rust ervaar.’

Wat maakt deze cursus anders?

Ontdek in deze cursus hoe je je energie en rust blijvend kunt verhogen. Zodat je je weer kunt focussen op dat wat voor jou belangrijk is en je weer gaat ontspannen en bruisen van energie!

Bij trainingen en cursussen is het vaak zo dat het je even een goed gevoel geeft, maar daarna zakt de leerstof snel weer weg. Deze onlinecursus geeft je handvatten die je de rest van je leven bijblijven en kunt gebruiken.

Géén theoretische invuloefeningen en checklists maar oefeningen in je dagelijkse leven en werk. De cursus geeft je inspirerende inzichten die je verder helpen en je energie en levensgeluk verhogen, waardoor je direct minder stress ervaart.

Deze cursus zit vol met inspirerende tools en inzichten die je snel rust en energie geven en je vooruithelpen.

 • Géén ingewikkelde opdrachten en oefeningen, maar je dagelijkse leven als leerschool
 • Ontdek hoe al je relaties een voor jou op maat gemaakte les zijn
 • Inzicht in de werkelijke oorzaken van je verlaagde energie
 • Zelfvertrouwen omhoog – energie omhoog
 • Minder onzeker – meer energie
 • Leer hoe je stopt met piekeren
 • Ontvang de sleutel voor een energierijk leven
 • Een blijvend naslagwerk voor een ontspannen leven

Monique is een bevlogen en enthousiaste coach en spreker. Afgestudeerd in het oplossingsgericht coachen en daarnaast energetisch therapeut. In 2019 is ze uitgeroepen tot een van de LinkedIn TopVoices in Nederland. Als spreker geeft ze al ruim 10 jaar lezingen waarin zij mensen inspireert tot een ontspannen en energierijk (werk)leven. Haar jarenlange ervaringen, kennis en wijsheid is in deze levens veranderende cursus samengebracht.

Investering in jezelf!

Ontdek hoe je blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven krijgt en verhoog de kwaliteit van je leven.

Investering in jezelf van éénmalig € 195,00

Nu tijdelijk € 50,00 korting! Je betaalt € 145,00 ipv € 195,00

Hoe werkt het?

Je kunt direct starten! De cursus bestaat uit 3 modules met totaal 11 lessen en is heel gebruikersvriendelijk. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

Hoelang duurt deze online cursus?

Er staat geen tijd voor deze cursus. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Het is een proces met voortdurend nieuwe inzichten. Je kunt de cursus volledig in je eigen tempo volgen en op het door jou gewenste tijdstip. De cursus blijft voor jou beschikbaar. Als je wilt kun je op ieder moment de cursus weer opnieuw beginnen.

Je staat er niet alleen voor

Voor het volgen van de cursus heb je geen technische kennis nodig, alleen een laptop of tablet. Uiteraard kun je altijd met je vragen bij mij terecht. Je staat er niet alleen voor!

Als je je hebt aangemeld voor de onlinecursus ‘Blijvend meer rust, ontspanning en energie in je (werk)leven!’ kom je op een beveiligde pagina waar je (betaal)gegevens en privacy worden gewaarborgd.

Na inschrijving en betaling wordt je aanmelding direct verwerkt. Je ontvangt een bevestiging en krijgt direct toegang tot de cursus. Je kunt dus vandaag nog aan de slag!

❤️ Dankjewel voor je vertrouwen!

Energierijke groet,

Monique Verhoef