OVER MONIQUE

Monique geeft antwoord op de volgende vragen:

Waarom ben ik gestart met EnergieRijk? Wat maakt mij anders dan andere coaches?  Wat is mijn achtergrond qua opleiding en werkervaring?

Waarom ben ik gestart met EnergieRijk?

Uit eigen ervaring heb ik aan den lijve ondervonden, hoe het is om weinig of geen energie te hebben en spanning en stress te ervaren.

Ziekte, verlies, conflicten en verdriet zijn ook mijn deur niet voorbijgegaan. Ik ken het gevoel van vermoeidheid, tegen dingen opzien, lichamelijke ongemakken, je onzeker voelen en je nergens toe kunnen zetten.

In de afgelopen 15 jaar heb ik intensief gestudeerd op methoden en technieken om het fysieke en mentale energiepeil te verhogen. Ik maakte kennis met NLP, Reiki, energetische therapie en hypnotherapie, eenvoudige en makkelijke technieken om de energie te verhogen. Technieken die door de jaren heen meer dan succesvol zijn gebleken, maar veelal vergeten zijn.

Ik merkte hoe hoog de nood is en dat vele mensen worstelen met problemen, angsten en energiegebrek en daardoor niet lekker in hun vel zitten.

Inmiddels weet ik uit eigen ervaring en een gedegen opleiding dat dit niet langer nodig is.

over1

Met de juiste kennis en technieken kan iedereen die de verantwoordelijkheid over zijn leven neemt, zijn of haar leven vanuit eigen kracht gaan leiden.

Ik geniet ervan om mensen te leren hoe zij spanning, angsten en stress kunnen overwinnen. Hoe ze hun doelen kunnen realiseren en zo succes, ontspanning en levensvreugde kunnen ervaren.

Mijn enthousiasme heeft ertoe geleid dat ik gestart ben met EnergieRijk.

Wat maakt mij anders dan andere coaches?

Ik heb een passie voor energie-ontwikkeling en levensgeluk en dat voel je als je met mij samenwerkt!

Naast gesprekken maak ik gebruik van effectieve technieken en methodes die de energie verhogen. Op deze manier kunnen mensen hun angsten, pijn en problemen overwinnen, om zo hun talent optimaal te kunnen ontwikkelen en inzetten. Ze ervaren meer energie, ontspanning, balans en zingeving. Dit heeft onherroepelijk een positieve invloed op de mensen in hun omgeving, waardoor zij zich weer meer verbonden voelen met elkaar.

over2

Wat is mijn achtergrond qua opleiding en werkervaring?

Ik heb een verzekeringstechnische achtergrond en een ruime werkervaring van meer dan 35 jaar in de zakelijke dienstverlening bij een grote verzekeraar (Achmea). Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als leidinggevende. Momenteel houd ik mij binnen Achmea voornamelijk bezig met coaching van medewerkers en het geven van workshops en lezingen.

Door mijn klantgedrevenheid en het centraal stellen van de mens, kan ik me goed verplaatsen en inleven in anderen.

Vanwege mijn interesse in het welzijn, denken en doen van de mens, heb ik vele trainingen, masterclasses en opleidingen gevolgd.

Waaronder de hbo-opleiding Coaching en Counselling, met als specialisatie oplossingsgericht coachen, waarin ik ben afgestudeerd. Deze 4-jarige hbo-opleiding heb ik gevolgd bij de Academie voor Counselling en Coaching.

Daarnaast ben ik gediplomeerd NLP-coach en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van energiewerk en intuïtieve ontwikkeling. Naast de Reiki opleiding ben ik gecertificeerd energetisch therapeut en hypnotherapeut.

Een mens is nooit uitgeleerd, daarom blijf ik mezelf voortdurend bijscholen, om op die manier op de hoogte te blijven van veranderingen en nieuwe inzichten binnen mijn vakgebied. Om mijn blik scherp te houden, omdat ik mijn eigen blinde vlekken niet kan zien, maak ik regelmatig gebruik van coaching en intervisie.

over3