Kan EnergieRijk jou helpen je energie te verhogen en weer lekker in je vel te zitten?

Voor wie?

EnergieRijk werkt met mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en willen werken aan hun eigen welzijn en geluk. Mensen die denken: ‘Dit is mijn leven en ik moet er zelf iets van maken’.

Mensen die gezond en fit willen zijn en blijven
Mensen die zich gespannen of onzeker voelen, veel piekeren, slecht slapen en vaak moe zijn. Of mensen die regelmatig kampen met lichamelijke klachten en het vertrouwen in hun lichaam zijn kwijtgeraakt en hier graag verandering in willen brengen.

Mensen die een groot verlangen hebben naar meer rust en ontspanning
Door gebeurtenissen in hun leven ervaren ze spanning en onrust. Ze zitten in een stressvolle situatie en willen toch alle ballen in de lucht houden. Ze voelen zich regelmatig moe, onzeker en gespannen. 

Afbeelding-61-245x300

Herken jij jezelf in een van onderstaande situaties?

Je wilt meer in je kracht staan en eigen invulling geven aan je leven, maar je wordt continu geleefd door anderen. Je stelt de ander altijd boven jezelf waardoor je niet aan jezelf toekomt.

Je wilt gewoon genieten en gelukkig zijn, maar je wordt regelmatig geplaagd door spanningshoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken.

Je wilt graag voor jezelf opkomen, maar je hebt moeite met ‘nee’ zeggen en het aangeven van je eigen grenzen. Je wilt het graag goed doen voor de ander, aardig gevonden worden, niemand teleurstellen en iedereen te vriend houden.

Je hebt het gevoel dat je meer kunt dan wat je nu doet. Je hebt regelmatig creatieve ideeën  of je wilt bijvoorbeeld van baan veranderen. Je bent toe aan een volgende stap, maar je weet niet hoe en wat. Je weet niet waar je moet beginnen of je kunt je er niet toe zetten.

Je wilt graag zelfverzekerd zijn en zelfvertrouwen hebben, maar bent bang om fouten te maken of te falen. Je wil alles onder controle houden en hebt moeite met loslaten. Je voelt je onzeker over je eigen kunnen en twijfelt of je het wel goed doet. Je vraagt je af wat anderen er van zullen vinden.

Ben je hier klaar mee en wil je weer lekker in je vel zitten?

Laat EnergieRijk je helpen weer grip te krijgen op je leven zodat je meer ontspanning, vrijheid en levensvreugde gaat ervaren.

Klik hier om meer te lezen over mijn aanpak

behappy